top of page

Evers Specials - Nijmegen

Foodfotografie

2023 - 2024

Evers Specials, de grootste taugéspecialist van Europa, blijft innoveren en start een nieuwe retail lijn specifiek gericht op de Duitse markt.

Voor de lancering van deze nieuwe lijn, die al voorzien was van een eigen logo en branding, kreeg ik de opdracht om inspirerende recepten te fotograferen voor op de vernieuwde website. De styling van de foto's werd nauwkeurig afgestemd op de nieuwe visuele identiteit van de lijn. Ik ontwikkelde een moodboard, selecteerde het stylingmateriaal en nam alles mee voor een fotoshoot op locatie waar we op één dag 8 gerechten hebben vastgelegd. Deze gerechten waren niet alleen een visueel feestje, maar ook erg lekker! ;)

Terug in mijn thuiskantoor heb ik de foto's nauwkeurig bewerkt om ervoor te zorgen dat ze naadloos aansluiten bij de esthetiek van de nieuwe branding. Deze foto's zijn nu prominent aanwezig op de website, waar ze dienen als zowel inspiratiebron als bewijs van de veelzijdigheid van taugé van Evers Specials. Verder zijn de foto's geoptimaliseerd voor gebruik in diverse formats, zowel voor online als offline promotiemateriaal, waardoor ze flexibel inzetbaar zijn in marketingcampagnes.

Dit project was een mooie kans om weer persoonlijk samen te werken met Evers Specials en hun marketingteam. Ondanks dat het team klein is, is de impact van onze samenwerking groot. Ik kijk al uit naar de volgende projecten!bottom of page